• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ugye már kérdeztem a korai magömlésről, és azt a választ kaptam, hogy meg kell majd teljes mértékben bíznom a barátnőmben! De az a baj, hogy nekem mindig barátnőmnél ez volt! :S Nagyon rossz így... Nincs véletlen valamilyen gyógyszer ennek kezelésére? Mert így nem tudom élvezni felhőtlenül a közösülést, pedig asszem ezt mindenki szeretné! Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A korai magömlés javítására létezik gyógyszer. A depresszió ellen adott gyógyszerek mellékhatása az elhúzódó merevedés, ezt használják ki a terápiában. Pszichiátriai szakrendelésen pszichiáter szakorvos írhatja fel.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 15:39:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: