• Lehet, hogy rövid a fitymafékem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.!

        Sokat olvastam a fitymafék rövidségéről , mert félek hogy nem értem. Pontosan honnan tudom meg hogy rövid, hol nem engedi tovább a bőrt? Már a makkról se engedi lehúzni vagy hol van az ahonnét a megakadás a rövid fék miatt van? Nemi életnél elégé-e az ha a makkról gond nélkül lehúzható a bőr, vagy feltétlen szükséges tovább mennie? Mennyi húzza le a makkot és csak merev állapotban?

        Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Gyanítom, hogy az Ön fékje pont jó hosszúságú, mert ha rövid lenne, azt egészen biztosan tudná. A rövid fék, merevedéskor alul kipányvázza a fitymát úgy, hogy az kellemetlenül, akár fájdalmasan feszül, vagy nem is csúszik hátra. Megoldás a bemetszés.

        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-11 17:50:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: