• Nagyobb lett az egyik herém és fáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves net doktor.

        masodik napja a jobb herem megnagyobodott,faj ha hozzaerek,alhasi fajdalmaim vannak,a mult heten az utobbi napokon vizeleskor fajdalmas csipo egeto erzes volt.A spermium szine teljesen megvaltozott vizszeru lett,kerem segitsen. mit tegyek,magatol elmulik vagy sulyosabb a baj.varom valaszat elore is koszonom.B.Jozsef

        WEBBeteg szakértő válasza a heremegnagyobbodás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha panaszai nem csökkentek egy urológiai szakrendelést keressen fel mihamarabb. A háttérben álló gyulladásos panaszokat kezelni kell.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-11 12:04:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: