• Rövid fitymafék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Magam meglátása szerint rövid a fitymafékem, a makk alatt a bőr 1-2 centivel megakad, és a makkor is lehúzza valamennyivel. Olvastam hogy át kell vágni altatás közbe, 16 éves vagyok de nagyon félek a műtéttől, azt szeretném kérdezni hogy szükséges-e. Esetleg nemi aktus közbe lehet az a probléma hogy nem tudok elég mélyre "behatolni", vagy ez milyen problémákat okozhat? Biztos hogy nem fog megnyúlni, vagy gátolja-e ez a péniszt a növésben?

        Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A rövid fék nem ritka probléma, valóban egy kis, helyi érzéstelenítéssel végzett műtéttel korrigálható. Nemi aktus közben is berepedhet, de akkor ijesztő vérzést okozhat. Javaslom, küzdje le félelmeit és keressen fel egy urológust, a műtét pár perces, utána a seb egy hét alatt meggyógyul.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 09:25:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?