• Érzekeny makk,korai magomles

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem.Kerdesem a kovetkezo:A makkomat befedi a fityma leallt allapotban,ha hatra huzom a makkomrol,ez alatt nedves es a makkom nagyon erzekeny,ez igy van gyermek korom ota.mivel erzekeny feltetelezem hogy ebbol az okbol nem tudom kontrollalni a magomlesem,nem nagyon lehet hozzaerni mert faj.Hasznalhat e valamit ha hatrahuzva hordom a fitymam es,megszokja e az erintkezest az alsonadraggal es ellenalobb lesz e?vagy baja lehet,kiprobaltam mar de nagyon zavaro ugy jarni az utcan.olyankor ha ugy hordom teljesen kiszarad a makkom es rancos.hasznalhat e vagy hujeseget csinalok,mitol mulna el az erzekenyseg,es azzal egyutt elmulna e a korai magomles?

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt panaszok teljesen normálisak, mindenkinél hasonlóan érzékeny ez a terület, és az érzékenység csökken, ha visszahúzott állapotban hagyja, még ha kellesmetlen is, bajt nem csinál vele.A  nemi szervének a ráncossága a vérrel aló telítettségtől függ. Egy biztos, kiegyensúlyozott párkapcsolat mellett a korai magömléses panaszok is szűnnek majd.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 23:11:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?