• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteltt Doktornő.

        Én avval a kérdésel fordulok önhöz,  hogy a napokba vettem észre, hogy egyre sürübben van vizelési ingerem és és 1 napja ugyan ugy meg maradt ez az érzés de most még az is hozzá jött, hogy a vizeletem véres nem nagyon de barnás váladék jön ki pisilis közbe de ez annyira fálydalmas, amikor pisilek szúró, égető fálydalmat érzek kb. 30 másodpercig. és a hasam alja is nagyon fály. És 2 percenkét kel wc-ére mennem és mindig hol kisebb hol nagyobb barnás váladék jönn ki. Meg szeretném kérdezni, hogy ez mitől lehetséges vagy mit kell tennem? És lenne még 1 kérdésem, hogy nekem 1 hónap alatt 2 szer is volt gombás fertőzésem amit igaz én ugy gondolok, hogy canesten kupal kikezeltem de nem tudom mitől jönn ujra vissza. Ebbe szeretném kérni a tanácsát.

        Elöre is köszönöm

        Tisztelettel : Krizsán Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Krisztina!


        Amit javasolni tudnék, hogy menjen el háziorvosához, mert valószínű, hogy antibiotikumot kellene szednie a húgyúti fertőzésére, ami a vizelési panaszokat okozza. Amit addig megtehet a bő folyadékfogyasztás (2-3 liter), és ágymeleg. Csalántea, medveszőlőtea jó hatású. Forró, kamillateás fürdő enyhíti a panaszokat, és csökkenti a gyulladást. Ha kapott antibiotikumot a fertőzésre, menjen el nőgyógyászatra is, mert valószínű, hogy a Canesten nem elég, vagy nem megfelelő
        a fennálló hüvelyfertőzésre, nemcsak gomba okozhat hasonló panaszokat.
        A kérdés már csak az, hogy a barnás váladék honnan jön. Vajon a húgyhólyagból, vagy a hüvelyből? Jelenléte vérzésre utal, ami a gyulladás miatt jelentkezik.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-07 21:03:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: