• Vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

         

        Hólyaghurutra gyanakszok, minden tünet erre utal, de kíváncsi vagyok a véleméynére. Tegnap voltam vizeletvizsgálaton és a következő eredményt kaptam:

         

        általános vizelet:

        fajsúly: 1030

        PH: 6

        nitrit: poz

        fehérje: +

        glükóz: neg

        keton: neg

        urobilinogén. normál

        bilirubin: neg

        vizelet üledék:

        vörösvértest: 12

        fehérvérsejt: 57

        hámsejt: 2

        Hyalin cylinder 1

        Bactérium: 1033

        Nem lysált vvt. 96%

        Osmolalitás: 335

         

         

        Sgítségét előre is nagyon köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a bakteriális fertőzés témában

        Kedves Kérdező!


        A lelet bakteriális fertőzésre utal, amit antibiotikummal kell kezelni, kérem forduljon a vizsgálatot kérő orvoshoz, aki a megfelelő készítményt felírja majd receptre.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 11:20:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: