• Herezacskóban kis gumó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kivánok!

         

        A páromnak a herezacskójában van egy kis gumó. Kérdésem az lenne, hogy elképzelhető-e az, hogy lágyéki sérve van? Amennyiben igen, akkor lehet -e kezelni valahogy vagy csak műtéti úton? Viszont ha nem, akkor mitől lehet ez neki? Amikor lép, akkor van olyan, hogy hirtelen belenyilallik neki a lágyékhajlatba és a herezacskó körül is.

        Várom mielőbbi válaszát!

        Köszönettel:

        Szabóné Dudás Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhereciszta témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az Ön leírásából lágyéksérv helyett (ami elsősorban a lágyéktájon  boltosul elő)  mellékherecysta lehet, amely egy ártalmatlan kis elváltozás és kis műtéttel eltávolítható.  Javaslom, a férje keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol here ultrahang vizsgálatot is végeznek.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-06 11:32:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: