• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot.33 éves Férfi vagyok,5-6 éve jártam orvosnál a péniszemen(makkon) megjelenö fehér-szürke foltok miatt+sürü vizelési inger,enyhe csipés üritéskor.Az Orvos megnyugtatott hogy csak esztétikai probléma.Volt többféle vizsgálat,minta vétel a hugycsöböl,nem találtak semmit.Elmentem másik orvoshoz ö sem talált semmit.Azota a helyzet változatlan de most már a hugycsö kimeneti nyilása is ki van fehéredve.Az lenne a kérdésem lehet hogy valami komolyabb bajom van?esetleg hugycsö szükület?

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Valóban valami bőrgyógyászati pigmentprobléma lehet, melyet bőrgyógyász tud megítélni. A húgycsőszűkület a vizeletsugár gyengülésével járna. Aggodalomra ok nincs, amennyiben az elszíneződés fokozódik, javaslom, keressen fel egy bőrgyógyászt.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-04 15:19:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?