• Tőzegáfonya kapszula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!

        Mivel gyakran vannak hugyuti bakteriális panaszaim, ezért szeretném szedni a tőzegáfonya kapszulát megelőzés céljára. A kérdésem a következő. Meddig lehet, és meddig érdemes folyamatosan szedni ezt az étrendkiegészítőt? Ha kell szünetet tartani a szedésében, akkor az mennyi idő legyen? Sajnos semmi erre vonatkozó adatot nem találtam.

        Válaszát előre is köszönöm!

        Csapó Mária

        WEBBeteg szakértő válasza a tőzegáfonya témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tőzegáfonya kivonatot tartalmazó kapszulák étrend kiegészítőnek minősülnek. Amennyiben orvosa másként nem javasolja napi 1 kapszula bő folyadékfogyasztás mellett elegendő. Szedni veszélyeztetett évszakban (tavasz, ősz), illetve életkorban (az első menses, illetve a menopausa) környékén, valamint visszatérő húgyuti fertőzések esetén javasolt, de folyamatosan is alkalmazható.


        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-29 08:52:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó