• Én még csak 13...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Én ,ég csak 13 éves vagyok és az bajj ha bal oldali herémnél van valami csomószerűség?És nem merem megmondani a szüleimnek... Bajj az ha van ott valami csomószerűség? Ha kiveszik akkor attól még lehet majd gyrekem?

        WEBBeteg szakértő válasza a hereviszér témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Amit Ön tapint, feltehetően vagy a mellékhere, vagy egy kis herevisszértágulat. Ezek egyike sem igényel semmilyen teendőt, tehát kár lenne fölöslegesen aggasztania magát. Emellett kár lenne a szülei előtt titkolózni, hiszen ők arra valók, hogy az ilyen gondokat megossza velük. Ha nem hagyja nyugodni a kérdés, egy urológiai ultrahang vizsgálat végleg megnyugtathatja.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-23 12:29:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: