• Miért van ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hello, 15 éves fiú vagyok és kissé be vagyok ijedve a következők miatt: körübelül havonta 2X-3X tapasztalok a jobb herémben fájdalmat, egyszerűbben mondva érintésre nagyon fáj. És ma éppen, tapasztaltam hogy a mellékherém nagyobb volt mint eddig de ezis valami 1 óráig tartott. Ez valami betegség vagy természetes fejlődés? Válaszát előre köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Ön olyan életkorban van, amely egyre inkább a férfiasságról szól, így nem csoda, hogy figyelme erre fókuszál. A külső nemi szervek, a herék ilyen korban már nem változnak. Panaszai hátterében feltehetően az úgynevezett vőlegénybetegség állhat, ami azt jelenti, hogy nemi izgalom után nincs kielégülés. Ebben a korban gyakori lehet, de egy ártalmatlan dolog.
        Természetesen, ha gyanúsat tapint a here mellett, egy urológiai szakvizsgálat megnyugtathatja.

        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-23 09:21:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 07:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: