• Fitymafék műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Egy közelmultbeli kisebb,vérzéssel nem járósérülés kapcsán szeretnék konkrét információt kérni a műtétutáni gyógyulási folyamatról. Konkrétan az érdekelne, hogy közvetlen a mütét után vannak-e annak látható jelei,s mennyi időnek kell eltelnie, hogy megjelenhessek a munkahelyi közös zuhanyozóban zavarba ejtő kérdések nélkül?

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék műtét témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A műtét (amennyiben a fék repedt be)  a rövid  fék bemetszését jelenti helyi érzéstelenítésben. Egy -két hét alatt gyógyul. Zuhanyozhat nyugodtan, hiszen a sebet a fityma fedi. A közös zuhanyzóban  nem valószínű, hogy a fitymáját fogják figyelni, úgyhogy nyugodtan mehet.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-16 14:59:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?