• Remegő prosztata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        22 éves fiatal emer vagyok, azt szeretném megkérdezni ,hogy az betegség jele lehet e ,hogy néha napi két három alkalommal olyan érzésem van mintha a prosztatám(mivel hogy tudomásom szerint ott más szerv nincs)olyan érzés em van mintha elkezdene gyorsan "remegni" bizseregni ez az érzés eltart egy két másodpercig és utána elmulik.Nem mondom hogy fájna vagy kellemetlen de fura érzés mikor elkezdi. Valamikor nem érzek ilyet egész nap de valamikor elég sokszor , főleg akkor amikor lefekszek pihenni. Válaszát várom. Előre is köszönöm.  

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Javaslok egy gyógyteát: kisvirágú füzikét reggel-este egy csészével. Ha az ön által leírt bizsergés tovább jelentkezik, keressen fel egy urológiai szakrendelést.

        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-14 16:26:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?