• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! 18 éves pasi vagyok! Amikor odakerülne a sor, hogy akkor most lefexek az éppen aktuális barátnőmmel, mindig túl hamar elmegyek! Ez általában 1 percet sem jelent! Bár a legutolsó kivételes alkalom volt, mert kb 7 percig bírtam, de azt is csak kisebb-nagyobb megszakitásokkal! Mi lehet a probléma? mit tudok ellene tenni? Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Olvasónk!


           Panasza egyértelműen lelki eredetű. Egyetlen amit tehet, hogy nem sieti el a szexuális együttléteket. A korai magömlés oka a szorongás, hogy mindenben megfelel-e partnerének. Ez a fajta panasz egy hosszan tartó, kölcsönös bizalmon alapuló, teherbíró kapcsolatban megszűnik.


        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-07 21:54:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: