• Csomó a péniszben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Olyan problémám adódott, hogy a péniszemben érzek egy kb. 3mm nagyságú, számomra kissé "hosszúkás" csomót. Nem fáj, nem kellemetlen a tapintása, csak nagyon zavaró. Vagyis engem zavar (a tudat), hogy ott van. Ez a csomó a péniszem felső részén található. Nem látható, csak tapintható, főleg merev állapotban. Azt hiszem 2 hónapja tapintottam először, nem volt feltűnő, mert azt hittem egy ér, ami nem probléma és eltűnik idővel. De nem tűnt el és úgy vettem észre, mintha azóta kicsit nőtt volna. Nemtudom mi lehet a problémám. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: János

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Kedves János!

        Mivel lehet akár daganat is a leírása alapján, ezért egy urológiai szakrendelésen meg kellene mutatnia.

        Dr. Jóna Angelika

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-30 18:45:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó