• Véres vizelet - cickafarok teától?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves szakértö.1 hete hogy ugyéreztem felvagyok fázva ezért elkezdtem inni a cickafarok teát napi 1liter körül.tegnap este viszont mikor elmentem pisilni véres volt a vizeletem.A vesem egesz héten fájdogált.Lehet e hogy a teátol van vagy megfázot a vesém és attol kérem segitsen nagyon megijedtem.Elöre is köszönöm a válaszát.Tisztelettel D

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyhólyaggyulladás témában

        Kedves Kérdező!


        Nem valószínű, hogy a cickafaroktea okozta  a panaszait. Húgyhólyaggyulladásra jellemző tünetei vannak, mely  vesemedencére is ráterjedhet. Háziorvosát keresse fel, vizeletvizsgálatra és antibiotikus kezelésre van szüksége, amellett, hogy bőven fogyaszt folyadékot , és sokat pihen.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-01 22:36:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: