• Prosztata problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül egy 3-4 hónapja már nagyon fájt az egyik herém és elmentem urológushoz, ahol streptococus Alfa-homeolizáló baktériumot állapitottak meg betegségként(ez volt a papírra írva) A 2 doboz Augmentint kaptam rá de nem ugy szedtem ahogy az orvos előirta mert elfelejtettem stb, meg nem is szedtem végig mind a 2 dobozt. Kontrollra sem mentem vissza mert nagyon nem teteszik, hogy a se****ben nyulkálnak sokadszorra. Ha van Augmentinem 2 doboz alkalmazhatom az előző kezelést magamon? Mert szerintem visszajött ez a betegség miután abbahagytam a gyógyszert rá egy hónapra. és félek ha igy marad abbol esetleg prosztatarákom lesz vagy hasonló, komoly baj. és csak 21 évesen már ilyen bajaim vannak. Nagyon nehezen venném rá magam hogy visszamenjek ezért keresek alternatív megoldást!

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az antibiotikumok pontos alkalmazása a bakteriális fertőzés megszüntetését szolgálja. A rendszertelen szedés a kórokozók ellenállását növeli, és a későbbi ismételt kezelés eredményességét csökkenti. A végbélen keresztül történő prosztatavizsgálat az urológiai vizsgálat része, de visszautasítható. Szakorvos ismételt felkeresése javasolt, és nem érdemes saját szakállára (és egészségére) kísérletezni.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-01 22:15:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?