• Mi a további teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Mai napon a hasi Uh-án a bal vesében "interpolaris részének kehelyvonalában kb.4-5 mm-es tipusos kőjel discret mögöttes hangárnyékkal ábrázolódik". Mi a további teendő? Azt mondta az orvos, hogy amíg nem mozdul ne foglalkozzak vele. Ez tényleg így van, vagy szétkéne zúzatni! Várom mielöbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a vesekő témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A lelet alapján kis nyugvó köve van, amely jelenleg teendőt nem igényel. Érdemes évente egy ultrahang kontoll vizsgálatot csináltatni.


        Üdvözlettel:


        Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-20 19:27:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó