• Fájdalom...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Az lenne a kerdesem hogy paromnak aki 21eves,tegnap estetől fáj ha pisil,kis mennyiségekbe!avizelet világos,nem sötét színű,éjszaka szúró fájdalmat erezett a húgyhólyag környékén,és magas láza volt.másnap reggel a láz 38,3 !nemjar gyakran pisilni,de megvan mindig az az érzés mintha kéne!hogyha ez hugyhólyag gyulladás akkor milyen gyógyszert javasol?ha nem ,akkor a tünetek alapján mi más lehet meg? Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyhólyaggyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tünetei megfelelmek a húgyhólyaggyulladásnak, de ha láza is van, az esetleg jelezhet egyéb fertőzést, vagy a gyulladás tovaterjedését. Otthon csak annyit tehet, hogy pihen és  bőségesen fogyaszt folyadékot. Ha nem javul,  házorvosukat fel kellene keresni, hogy vizeletvizsgálatot végezzenek, és antibiotikumot írjon fel.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-17 11:30:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 08:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: