• Here megnagyobbodás oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 10 éve műtöttek hereviszérrel és a varratszedés után észleltem, hogy baloldali here megnagyobbodott. Eleinte húzó fájdalmak voltak, de elmult. A nagyság nem volt zavaró mai napig de ismét mintha nőtt volna és néha kényelmetlen, nyomásra nem érzékeny. Milyen okai lehetnek?

        WEBBeteg szakértő válasza a hereviszér témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Panaszai hátterében feltehetőleg egy egyébként ártalmatlan herevízgyülem állhat. A here burkainak egyike folyadékot termel, ami védi a herét. Normál esetben ez a folyadék ugyanott ugyanolyan ütemben vissza is szívódik. Különböző okokból (pl. műtét) ez az egyensúly megbomolhat és akkor a folyadék meggyűlik a here körül. Ultrahangos vizsgálattal lehet egyértelműen igazolni, ezért javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést.

        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-19 17:12:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó