• Megint felfáztam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Döbbenten tapasztaltam, hogy 1 hónap után ismét felfáztam.. nagyon rossz érzés, borzasztóan fáj.. és nem értem miért lettem megint beteg, mert az előző után nagyon odafigyeltem, a suliban is magam alá tettem a sálamat, és sose öltöztem alul vagy ültem hidegre.. Tudna nekem adni tanácsot, hogy mit csináljak, miután ezt átvészelem, hogy ne legyek többet, vagy legalábbis ilyen sűrűn felfázva?! Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Sajnos a felfázás nem a hideg iskolapadtól vagy hideg kőtől van, pontosabban az nem elég a felfázáshoz, ezért arra hiába vigyáz. Viszont bármilyen lelki, szellemi, fizikai túlterhelés meggyengíti annyira az immunrendszert, hogy azonnal jönnek a gyulladások. Ez ellen C vitaminnal, sok pihenéssel, és olyan tevékenységekkel lehet védekezni, amelyek a testi lelki egyensúlyt segítik.

        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-19 17:19:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó