• Pénisz probléma...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Egy kérdésem lenne Önhöz, de előtte el szeretném mesélni az előzményeket, röviden... Tehát, 25 éves férfi vagyok és 23.-án vasárnap ért véget egy rövidebb kapcsolatom (1 hónap) amiben rendszeresen volt nemi aktus, naponta akár 2-3 alkalommal is. Ez idő alatt (kb. 2-3 hete) lettem figyelmes egy apró, gyufaszálfej (talán sokat is mondok) nagyságú kis "csomóra" a péniszemben, a makkom alatt 1,5-2 cm-rel. Nem fájdalmas a tapintása, nem akadályoz az erekcióban, nem véres a vizeletem és az ondóm. Ami a legfurcsább, hogy csak erekció közben tapintható, nyugalmi állapotban nem. Amikor kitapintom, akkor pedig olyan, mintha "ide-oda" lehetne mozgatni, tehát mintha nem lenne fix ponton. De talán ezt csak én érzem így. Ha teljesen hátra húzom a fitymám, akkor pedig kevésbé intenzíven lehet érezni. Ma voltam urológusnál (nem a péniszemmel kapcsolatban), a bal herém egy ponton érzékeny, és a doktor megnagyobbodottnak és folyadékkal telítettnek látta, így elküldött ultrahangra, ami egy hét múlva esedékes. Ön szerint mi állhat a problémám hátterében? Talán valamiféle kis ér ami a megterhelés miatt megnagyobbodott, vagy valamiféle rosszindulatú csomó, esetleg a here problémámmal van összefüggésben?... Válaszát előre is köszönöm szépen! Tisztelettel, János

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az Ön által leírt elváltozás oka valóban lehet a fokozott igénybevétel. A daganatok nem mobilisak. A pontos megítélés urológiai szakvizsgálaton lehetséges.

        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-10 15:06:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?