• Andrológia vizsgálat eredménye mit mutat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő A párom andrológiai kivizsgálásának eredménye ez lett: Sp.vit 83% Koncentráció 30mill/ml Fehérvérsejt 0 Mill/ml Kereksejt norm. Agglutináció 0 MAR teszt - Motalitás, vizuális: Progresszív gyors 15 Progresszív lassú 5 Nem progresszív 40 immotilis 40 Motalitás CASA Progresszív gyors 20 Progresszív lassú 20 nem progresszív 19 immotilis 41 Morfológia Normális 20 Fejeltérés 76 Farok eltérés 1 Nyakeltérés 3 Sp: vit 83% konc 30 Mill/ml, mot 15% morf 20% Fiz: mko. here 18ccm, mh norm dd tap. RDV gesztenyényi sima izom tap. Sokadik éve szeretnénk babát és az lenne a kérdésem hogy ezzel az eredménnyel természetes úton lehet-e gyermekünk. És mit jelent ez az eredmény. Köszönettel: Hné Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a andrológiai kivizsgálás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Látva a leírt eredményt egy részletes, szakszerű spermavizsgálat történt, a kérdés az, hogy ez után hogy merült fel a kérdése? Ez alapján a spermakép alapján én a spontán megtermékenyülést esélyesnek tartom. A részletes felvilágosítást, az esetleges teendőkkel a párját vizsgáló andrológus feltétlenül megadja, ha eddig nem történt meg, bátran kérdezzenek tőle, hiszen ő az aki a gyakorlati teendőket javasolhatja.

        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-11-27 13:17:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: