• Prosztata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Férjemnek enyhe prosztata megnagyobbodása van, tavaly ellenőriztette. Mostanában kb 1 hónapja gyakori vizelésre, főleg éjjel panaszkodik. Szedi kb 1 hónapja a Prostamolt. Kérem segitsen, hogy mit tegyen, hogy javuljon az állapota. 1-2 napig csökken a vizeleti inger gyakorisága, aztán visszatér, hiába szedi a kapszulát. Mi lehet a gond, vagy próbálja meg egy másik kapszulát. Köszönöm a segitségét

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A prosztata jóindulatú nagyobbodása okozhat az Ön által leírt irritatív panaszt. A Prostamol-UNO növényi kivonat, amely elsősorban a mirigysejtek méretét csökkenti, és csak másodsorban az irritatív panaszokat. Emellett, a hatását legalább három hónapi szedés után fejti ki. Javaslom, a férje, panaszaival keressen fel egy urológust, addig is egy gyógytea ivását javaslom: kisvirágú füzike R-E 1 csészével.

        Üdvözlettel:

         

        Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-24 23:38:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: