• Nemi szervi problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Doktornő/Úr! 22 éves fiatalember vagyok, és eléggé későn érő típus. Idén volt az első szexuális élményem, ami nem volt felhőtlen több okból. Régebben is tapasztaltam, hogy tapintásra a makkom eléggé érzékeny, amikor megtapintom az egyfajta fájdalmas érzés, de fürdésnél ezt nem tapasztalom, talán a nedvesség miatt. Nos a szexnél újra előjött ez a probléma és ahogy a fitymám lecsúszott rögtön rossz érzés volt a szex az érzékeny makkom miatt. Sőt szerintem egy enyhe fitymaszűkületem is van, mivel nyugalmi állapotban teljesen lehúzható , viszont merevedésnél csak félig húzható le a makkomon. Talán ezek miatt az erekció is elmaradt, igaz volt egy kis lámpalázam mivel az első volt, mert önkielégítésnél nem volt erekciós probléma. Ezek a dolgok normálisak, vagy nemi szervi betegségeim vannak? Köszönöm Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Feltehetőleg Önnek kisfokú fitymaszűkülete, vagy ha alul feszül a makk, akkor un. "frenulum breve" vagyis rövid fékje van. Ezeket érdemes urológusnak megmutatni, mert mindkettő kis, helyi érzéstelenítésben végzett műtéttel korrigálható.


        Üdvözlettel:

         

        Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 20:41:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: