• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 25 éves, aktívan sportoló fiatalember vagyok, nemrégiben állapítottak meg nálam prosztatagyulladást, minek kezelésére első körben 2 hetes Cifran (500mg) szedést írt fel az orvos. Az utolsó pár napban (ez volt 1 hete) fura "libabőr" effektust, azóta egyre gyakrabban zsibbadást érzek. Ez leginkább ülés közben jelentkezik (munkavégzés közben gyakori) és most már a lábaimba és kezeimbe is egyaránt sugárzik. Megnéztem a gyógyszer mellékhatásait, ott nem találtam erre való utalást. Ettől függetlenül kérdem, lehet-e köze az antibiotikum szedéshez (amit azóta nem szedek), vagy más eredetű lehet a kérdés? Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm! K.A.

        WEBBeteg szakértő válasza a heregyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Valóban, az antibiotikum nem okozhat ilyen panaszokat. Gondolom, azóta már elmúlt.


        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 20:35:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?