• Lágyéktáji- és herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Kb. fél éve baloldali lágyéktáji fájdalmam van. Ez egyre fokozódott az idő teltével, kisugároz bal lábba, bal herébe, és a jobb talpam is fáj. Jártam sebésznél, orhtopédnél, urulógusnál, neurológusnál. Az összes eredmény negatív. A fél év alatt találtak két kicsi gerincsérvet, de a panaszaimat állítólag nem azok okozzák. A reumatológus szerint a csípőm sincs rendben. Gyógytornát elkezdtem, de a panaszaim nem javultak egyelőre. Sőt mostanában egyre többször fáj a bal herém (mintha hátul a mellékherémben éreznék húzó fájdalmat, ilyenkor keményebbnek is érzem a herém, és hátul kemény csomó tapintható, ami amúgy nem; illetve mintha néha jobban lógna a bal herém, mint régebben), és valami érben is érzek fájdalmat a bal oldalon, ami a herémbe megy (állítólag húgyvezeték, azt mondták az urulógusok). Az lenne a kérdésem, hogy ezeknek a tüneteknek fokozódása tényleg a gerinc illetve csípőproblémám miatt van (mint ahogy azt a két urulógus állította, akiknél jártam), vagy ez ettől független, és megint fel kéne keresnem egy urulógust? Válaszát előre is köszönöm! Gábor

        WEBBeteg szakértő válasza a here fájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Csatlakoznék az urológus kollégákhoz, feltehetőleg herébe sugárzó panaszai inkább rhematológiai - ill. gerinc eredetűek. Egyébként a herébe sugárzó bizonytalan fájdalmak sok gondot okoznak a szakembereknek és a betegeknek egyaránt.


        Üdvözlettel:Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-06 09:07:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 07:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: