• Péniszrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy éve a péniszemen felfedeztem egy csomót, ami azóta sem múlt el. Tapintásra belül kemény. Nem fáj, nincs kiütésem, a bőrréteg alatt található, a makk alatt. Orvoshoz elmentem vele, azt mondta, hogy ha nem múlik el egy hónap után, térjek vissza hozzá. A félelem miatt nem tudtam visszamenni. Azóta sem múlt el, keresgéltem az interneten, de konkrét választ nem kaptam, ezért fordultam Önökhöz.

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        A félelem, különösen ilyen esetben veszélyes és káros tanácsadó lehet, különösen akkor, ha meggátolja abban, hogy kontroll vizsgálatra menjen. Az ön által leírt elváltozást csak fizikális vizsgálattal lehet megítélni, de sokszor a panasz hátterében a hímvessző barlangos testének jóindulatú kötőszöveti elváltozása áll.

        Javaslom, hogy térjen vissza kezelőorvosához.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-27 10:06:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?