• Nemi betegség? Nincs elég vér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az elmult ejszaka tortent meg velem, hogy ugy ereztem, hogy a hereim meg vannak kemenyedve, ekkor megneztem es lattam, hogy a peniszem is ossze van menve 2-3 cm re. alapalapotban 7-10 cm szokott lenni. Mikor hatrahuztam a fittymat eszrevettem, hogy teljessen szaraz a makk, es teljessen rancos. szurkeskek szinu, alja sotetkek, kozepen enyhen sargas. kb 10-15 perc alatt visszaalt normal alapotra. Eros szivveresem volt es enyhen remegett a testem (bar ez utobbi szerintem az idegesseg miatt tortent). Masnap a munkahelyemen is elojott ez a problema, de most kb 1 orahosszaig tartott. fajdalom nem erzekelheto maximum a belso combomon. Valamint enyhen huvosnek erzem az agyekom. Regebbi tuneteim> 1. A here rendkivuli modon lehult, de az orvosom azt mondta ez normalis. 2. A makk also reszen egyik er kisse megduzzadt kb 4 honapja, de semmi fajdalom nem erezheto. Kerem segitsen mi lehet a problema. Valaszat mielobb varom. Koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírásának módjából nehéz nem arra gondolnom, hogy panasza hátterében valami lelki ok is állhat. Másrészről ha valóban így történt, elég ijesztő lehetett, de én urológiai okot nem gondolok, inkább valami keringési jelenséget, amely belgyógyászati kivizsgálást igényel. A pénisz rendkívül nagy mértékben tudja változtatni a méretét, ez nem kóros. A fájdalmatlan érduzzanatra egy szabadon vásárolható gélt javaslok használni: Lioton.

        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István urológus


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-28 21:22:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: