• Hólyaghurut?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Tünet: Gyakori egyszer kevesebb, máskor nagyobb mennyiségű vizelet, nem minden nap. 2-3-4 nomál napot követ egy rendellenes állapot. Urológiai leletek,(tükrözés is), vizelet vizsgálati eredmény negatív. Előzmény: fél évig tartó hólyaghurut kezelés 4-5 féle antibiotikum szedésével. Köszönettel: Ferenczy Erzsébet

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaghurut témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Ha jól értem, bizonyos napokon gyakoribb vizelési ingere van, amit egy hosszabb hurutos időszak előzött meg. Jó lenne tudni, hogy életében most milyen változásokat él át, milyen testi, lelki terheket cipel, mert panaszai hátterében, (a hurutos időszakot is beleértve) lelki okok állhatnak. Ha panaszainak szervi oka lenne, nem lennének a több napos kihagyások. Az is kérdés, hogy mit tart rendellenes állapotnak, hiszen értelemszerűen, ha több a folyadékbevitel, több vizelet többször ürül.


        Üdvözlettel: 

        Dr. Kocsis István  urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 22:59:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: