• Hólyaghurut

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két hete tartó hólyaghurutom van és 2 hónapos terhes vagyok. Nagyon félek, hogy a kisbabámnak valami baja lesz, kérem mondja meg, mit tegyek! Lehet ez esetleg pszichés? A párom 3 hete váratlanul elhagyott, pedig már az esküvőnket terveztük. Azóta nem tudok róla, de a gyermeket szeretném mindentől függetlenül. Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel: K.Gabriella

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A hólyaghurut valóban lehet lelki eredetű, mert egy ilyen esemény olyan megterhelést jelent a szervezetnek, ami az immunrendszer működését átmenetileg rontja. Keressen fel egy urológia szakrendelést, ahol  a vizelet laboratóriumi vizsgálata után írnak olyan antibiotikumot, amely a magzatot nem károsítja.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István  urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-21 09:45:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: