• fájdalom a húgycsőnyílás végén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Legalább 2-3 hónapja állandó problémám, a húgycsőnyílás végén érzett kellemetlen fájdalom. Urológus vizsgált, negatív a leletem, krónikus prosztatítiszem elkísérte utóbbi 20 évemet. Jelenleg nincs gyulladás, nem látszik semmi, mégis nagyon lehangoló az állandó érzés, mintha valami kidörzsölte volna azt a területet. Semmi sem dörzsölte ki, nem tudom mi lehet az ok, de a tompa fájdalom állandó. Lehet ez jobb egyáltalán, mivel próbálkozzam? Köszönettel!

        Dr. Papos István válasza a húgycső témában

        Amennyiben látható elváltozás nincs, és csak a húgycsőnyílás végén érzi a fájdalmat, akkor Lidocain kenőcs használatát javaslom néhány napon keresztül.


        Kérdés: 2017. szeptember 13., 19:23; Megválaszolva: 2017. szeptember 15., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: