• Urológiai, vagy nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 39 évesen nem tudom mi tévő legyek. Kb. fél éve kezdődtek a panaszaim. Színtelen, szagtalan vizes folyásom lett. Vicces, de nem tudom eldönteni, hogy urológiai, vagy nőgyógyászati eredetű-e. Próbáltam utána olvasni, stressz inkontinenciára gyanakodtam. Bár a rizikó tényezők közül csak a fokozott fizikai terhelés jellemző rám (masszőrként dolgozom, 30 évesen egy normál, könnyű szülésem volt és túlsúllyal sem rendelkezem). Elvégeztem az intim torna tanfolyamot, hüvelysúlyokkal erősítettem a hüvely izomzatát (a legnehezebb súly megtartása sem jelent problémát). Tüneteim viszont inkább fokozódtak. Felkerestem a nőgyógyászom, aki azt mondta, előfordulhat, hogy a természetes hüvelyflóra túltermelődik és ha nem múlik, műtéti megoldással lehet korrigálni. Bevallom félek a műtéttől, főleg azért, mert még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez a víz szerű folyadék a hüvelyből jön. Csináltam egy tampon tesztet, s mikor felhelyeztem, valóban jó volt a komfortérzetem. Kérdésem a következő lenne: Lehetséges-e, hogy a tampon olyan alátámasztást ad a húgycsőnek, hogy -bár ez egy urológiai probléma-mégis megszűnteti a tüneteket. Egyértelmű, hogy nőgyógyászati eredetű, vagy a műtét előtt keressek fel egy urológust is? Válaszát előre is köszönöm: Martina

        Dr. Papos István válasza a incontinentia? témában

        mindenképpen keressen fel urológust annak eldöntése céljából, hogy vizelettartási problémáról van-e szó. a megfelelő diagnózis az alapja a hatásos kezelésnek.


        Kérdés: 2017. augusztus 24., 16:56; Megválaszolva: 2017. augusztus 24., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...