• Két hónapos probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Április végén kezdődött a panaszom, hogy a hugycsövemben égő és néha hideg fájdalmat érzek. Reggelente jobb és nap vége felé rosszabb. Ülő munkát végzek. Néha alhasam is fáj. Vizelés után kicsit jobb a helyzet, panaszaim utána egy ideig nincsenek. Ez az állapot egész nap megvan, már több hónapja. Voltam már két urulógusnál. Egyiknél különféle baktériumokra és gombákra teszteltek, vizelet és vérvizsgálatokon voltam. Amik negativak lett. Illetve kértem hiv és szifilisz tesztet is, amik szintén negatívak lettek. Első urulógus azt mondta nincs semmi bajom, egyek kevés fűszereset, illetve szedjek tőzegáfonyát. A tüneteim némileg enyhültek, de továbbra is fennmaradtak. Aztán megint egyre fájdalmasabbak lettek. Elmentem másik orvoshoz. Aki vizelet vizsgálatot kért és az kimutatta hogy vesehomokom van, szerinte ez okozza a tüneteket. Felírt egy port amit napi 3x kell meginnom, hogy kitisztuljon a vesém. HÁrom hete szedem bő folyadékkal de változás nincsen. Tanácstalan vagyok. A neten olvasgattam a téma után és a vesehomoknak nem ilyen tűnetei vannak. Nem tudok bizzak-e a diagnózisban, vagy mit tehetnék még. Kérem adjon tanácsot. Nem lehet hogy ez prosztata gyulladás? Nem kellett volna két urulógusnak több tesztre elküldeni engem? Szíves válaszát köszönöm. Ui: nem tudom köze lehet hozzá, de refluxbeteg vagyok. Üdv: FT.

        Dr. Papos István válasza a fájdalom témában

        A panaszait krónikus prosztatagyulladás magyarázhatja, de ez csak urológiai vizsgálattal erősíthető meg vagy zárható ki. A vesehomokra valóban nem jellemzőek a panaszai.


        Kérdés: 2017. augusztus 17., 22:34; Megválaszolva: 2017. augusztus 18., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: