• penisfractura

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!18 éves fiú vagyok,néhány napja a barátnőmmel szeretkeztem és másnap észre vettem hogy, a péniszemnél a makra húzódó bőrrétegnél lila,piros folt, és egyben egy kis kidudorodás jelent meg. Szeretkezés közbe észre se vettem nem fájt nem vérzett,csak másnap reggel döbbentem rá. Ha hozzá érek nem fáj ha felhúzom a bőrt akkor se. Inkább enyhe viszketést érzek mintsem fájdalmat. Kérdésem az lenne hogy, forduljak orvoshoz?Lehetséges-e, hogy elmúlik magától? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a penisz témában

        Kis bőr alatti bevérzés lehet a panaszok hátterében, az esetek nagy részésben ez néhány nap múlva megszűnik. Érdemes "pihentetni" illetve jegelni a gyorsabb gyógyulás érdekében. (Ez nem penisfractura :))


        Kérdés: 2017. augusztus 08., 19:50; Megválaszolva: 2017. augusztus 08., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?