• Mi lehet a problemam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur! Az utobbi idoben az alabbi problemakkal szembesultem, kerem megtisztelo valaszat: - Neha ejszaka es reggel arra ebredek, hogy sietnem kell a WC-re, - Nem minden reggel ebredek merevedessel, - Korai magomles, nehezskes ejakulacio (a hasfalat be kell preselnem ahhoz, hogy ki tudjon jonni az ondo), - Vizes allagu ondo, - Ejakulacio utan kisse kellemes ego, csipo erzes vizeleskor, - Ok nelkuli faradekonysag, almossag, depresszio, zavartsag. - Aranyeres panaszok, szekrekedes. Szexualis kapcsolatom meg nem volt, szuz vagyok. Megtisztelo valaszat elore is koszonom!

        Dr. Papos István válasza a szexuális problémák témában

        Ezek a panaszok nem utalnak urológiai megbetegedésre. A néha jelentkező sürgető vizelési ingert okozhatja a nagymértékű folyadékfogyasztás is. Az emberek jelentős része nem mindig ébred merevedéssel, ez normális. Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a hímvessző hüvelybe helyezését követően 1-2 percen belül megtörténik az ejakuláció, mivel ön szűz, erről nem beszélhetünk. Az ondó állaga az étkezés, folyadékfogyasztás függvénye. Az ejakuláció utáni érzése is normális. A fáradékonyságot okozhatják a szedett gyógyszerek.


        Kérdés: 2017. augusztus 08., 13:40; Megválaszolva: 2017. augusztus 18., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: