• Júliusi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! A problémám 3-4 hete kezdődött. Először csak égető érzést éreztem a péniszemben (folyás nem volt). Ha ülök vagy zárt alsó van rajtam akkor jobban érzem az égető érzést. De mindig érzem. Nincs köze ahhoz, hogy vizelek-e épp vagy sem. Aztán ezt követte a torokgyulladásom és most az alhasam is fáj. Voltam full-orr-gégészeten. Ott elöször refluxra gyanakodtak. Felírt gyógyszer nem használt. Aztán házi orvosom felírta a dalacint. Az sem használt. Idő közben elmentem hiv és szifilisz tesztre, melyek negatívak lettek. Urulógos nem kért mást csak teljes vizelet és üledék tesztet (gondolom gombás megbetegedésekre is kérhetett volna labort, de nem kért). Nemibeteg gondozóban azt mondták, hogy nem csinálnak labort még két hétig mert dalacint szedtem és az elmaszkolhatja az eredményeket. A teljes vizelet és sülyedés eredményem normális volt. Egy másik orvosi forúmon azt olvastam hogy hiába szedtem dalacint a hiv és sziflisz tesztemet nem befolyásolhatta az eredmény, attól még hogy dalacint szedtem, max a tüneteket. Nem értem akkor miért nem küldött el még egy orvos sem különböző bakteriális vizsgálatokra sem. Egyre rosszabbul vagyok. Ma füll-orr gégész kenetet vett torkomból és elküldte laborba. Kérdésem, hogy mit tehetnék én még? Hova menjek még el? Mi lehet vajon a problémám ön szerint. Válaszát köszönöm. Tisztelettel: FT.

        Dr. Papos István válasza a gyulladás témában

        Vizelettenyésztés elvégzése javasolt az antibiotikus kezelés befejezését követően 2-3 nappal. Húgyúti infekció, vagy prosztatagyulladás okozhatja a tüneteket.


        Kérdés: 2017. július 20., 18:39; Megválaszolva: 2017. július 23., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: