• Szükséges vizsgálat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Párom nőgyógyászati vizsgálata során a tenyésztés kimutatott egy Candida albicans mikrobát. Az Őt kezelő orvos az alábbi javaslatot tette számomra: "prostata vál. teny.- ill. viz. teny. javasolt." Magamon semmilyen tünetet nem tapasztalok, ami bármilyen gyulladásra utalna. Szükséges mind a két vizsgálat elvégzése?(vagy a kellemetlenségeket elkerülendően) Elegendő a vizelet tenyésztés is és amennyiben abból kiderül valami probléma úgy haladni tovább a vizsgálatokon? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a candida témában

        Amennyiben panaszmentes, akkor a fenti vizsgálatok elvégzésére nincs szükség. Nők esetében a Candida okozta hüvelyi gyulladásnak az oka általában a normál hüvelyflóra felborulása, nem pedig külső fertőzés.


        Kérdés: 2017. július 20., 00:07; Megválaszolva: 2017. július 23., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...