• Minden rendben van ? Urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr / Doktornő ! 20 éves férfi vagyok , körülbelül december óta , szinte minden hónapban az urológiára kellett mennem , mert fájtak a heréim . Egyszer prosztata gyulladásom volt , egyszer pedig kiderült , hogy felgyülemlett a folyadék a bal herém körül , illetve a jobb mellékherémben egy 5mm-es ciszta van . Ezen kívül az összes Ultrahang negatív eredményeket hozott , és sokszor az urológusok már nem tudtak mit kezdeni velem , ugyanis nem találtak semmit ami miatt fájhatna .. Lehetséges , hogy máshonnan sugárzik a herébe a fájdalom ? A kérdésem az lenne , hogy az elmúlt időben a jobb herém lejjebb van mint a bal , nem sokkal de alatta helyezkedik el , ez problémát jelent ? Továbbá a cisztáim el fognak múlni ? Illetve , olvastam erről a herecsavarodás nevű betegségről , nos az lenne a kérdésem , hogy ez minden esetben nagy fájdalommal jár ? Jár esetleg a here elszineződésével ha nincs rendben a vérkeringése ? Mert rettegek attól , hogy csak úgy elhalna minden fájdalom nélkül . Illetve úgy veszem észre , hogy a heréim inkább vízszintes helyzetben vannak , mint függőlegesen , de tapintatra normális , nem érzékelek változást . Csak néha felhúzódnak ez normális ? Köszönöm a válaszát előre is !

        Dr. Papos István válasza a here témában

        A heretáji fájdalmat okozhatja prosztatagyulladás. Gyakori, hogy valamelyik here lejjebb helyezkedik el, ez nem kóros. A ciszta nem múlik el, de nem okoz problémát az 5 mm-es méretű mellékhereciszta. A herecsavarodás mindig fájdalommal jár.


        Kérdés: 2017. június 23., 00:22; Megválaszolva: 2017. június 28., 22:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...