• Libidó csökkenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr!A problémám az hogy nagyon lecsökkent a sexuális vágyam.Egy éve vettem észre hogy csökken.Akkor még volt barátnőm és már akkor is éreztem hogy ez a max 2 naponta egy alkalom elég.Akkor még nem volt gyanús mert csak arra gondoltam hogy unalmas a kapcsolatunk.Most nincs barátnőm de sokszor napokig eszembe se jut a sex.Reggeli merevedés is csak talán hetente egyszer van de az se olyan mint régen.Ezek mellett egészségesen táplálkozok, rendszeresen súlyzós edzést végzek.Alkoholt, drogot nem fogyasztok csak dohányzok, napi egy doboz.Pornót már 5 hónapja nem nézek mivel hogy állítólag az is káros.A panaszok kezdetében volt egyszer egy hólyagtükrözésem vizelet csepegés miatt.Annak nem lehet esetleg köze hozzá?Pajzsmirigyre gyanakodtam de azt kivizsgáltattam és az teljesen rendben van.Alacsony tesztoszteron miatt lehet még esetleg?Milyen labor vizsgálatokat kellene még megcsinálni?Persze lehet lelki eredetű is hisz mostanában elég sok stressz ért, de előtte szeretném kivizsgáltatni a hormonokat stb, ami okozhat ilyet. Válaszait előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        Javasolt a tesztoszteron szint ellenőrzése, de a lelki eredet sem zárható ki.


        Kérdés: 2017. június 16., 18:12; Megválaszolva: 2017. június 17., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...