• Mi okozhatja a herefájdalmat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a korábban Önnek feltettnek a folytatása (http://m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/urologia/153260). Azóta a helyzet nem javult, a bőr regenerálása nem nyújtott megoldást, illetve be sem tudott következni a valószínűleg (már december óta) fennálló betegség miatt. Ezen felül újabb tünetek is jelentkeztek: Az ejakuláció után, nem minden esetben, de egyre többször rövid időn belül fájni kezdenek a heréim, ez sokszor órákig is eltart. A sperma távozása égő érzéssel jár (a vizeletürítésnél nem érzem különösebben). A makk változatlanul száraz, repedezett, piros (főként a húgycső nyílása alatti foltban). Milyen betegség állhat a tünetek hátterében, és milyen vizsgálatok lennének szükségesek a pontos diagnózishoz? Üdvözlettel, T. Patrik

        Dr. Papos István válasza a herefájdalom témában

        Urológiai szakrendelésen személyes vizsgálat szükséges a panaszok okának tisztázása érdekében.


        Kérdés: 2017. június 12., 11:32; Megválaszolva: 2017. június 14., 22:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: