• Csípő érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Kb. 4-5 napja egy enyhe csípő érzést érzek a nemi szervemen. Ha a fitymámat hátrahúzom, akkor ez szinte 100%-osan meg is szűnik. Nem elviselhetetlen az érzés, nem is érzem a nap minden percében, de attól függetlenül nagyon kellemetlen. Úgy tudnám leírni, mintha folyamatosan mentolos környezetben lenne a makkom. Az elmúlt pár napban mentolos tusfürdővel mosakodtam, esetleg valamelyik alkotóanyaga idézi ezt elő. 1,5 hete ittam egy pár alkalommal naponta csalán teát is, illetve maté teát iszok egy ideje napi rendszerességgel. Ezeket azért írtam le, mert nem tudom, hogy ezek közül bármelyik okozhat-e ilyen jellegű tüneteket. Várjak vele pár hetet, hogy megszűnik-e magától, vagy menjek el valamilyen szakrendelésre? Válaszát köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Azt gondolom, hogyha a bőr hátrahúzásával megszűnik a panasz, akkor valószínűleg a tusfürdővel lehet összefüggésben.


        Kérdés: 2017. május 29., 18:30; Megválaszolva: 2017. június 06., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: