• Merevedési zavar önkielégítéstől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Doktor úr! 35 éves férfi vagyok, korábban rendszeresen (heti 3-4-5 alkalommal) végeztem (hosszú, akár egy órás) önkielégítést internetes felnőtt tartalmak segítségével. Párkapcsolataimat nem befolyásolta. Kb. 2 hónapja nincs párkapcsolatom, és kb. egy hónapja befejeztem az önkielégítést is. Az elmúlt 2-3 hétben azt vettem észre, hogy a libidóm csökkent, a reggeli merevedésem eltűnt, illetve mikor együttlétre került volna sor a merevedés nem következett be. Laborvizsgálaton voltam, minden ok. Fertőzésem nincs, mégis a hímvessző külső bőre is és a makk is lehámlott 2 nap alatt. Urológián voltam, ahol Cialis 5mg tablettát írt a doktor úr, és azt mondta ettől még a legyet is el akarom majd kapni röptében. 5 napja szedem a tablettát, de semmi eredmény, együttlét során a merevedés nem vagy csak 1-2 percre következik be akkor sem teljes mértékben. A legijesztőbb az volt, hogy a Cialis tabletta mellé szedek tribulus terrestris-t és még így sem voltam képes szexuális együttlétre. Kezdek aggódni, hogy mi lehet a bajom, és hogy ez vissza fog e állni a normális mederbe... Mi lehet a baj? Mit tegyek? Hova forduljak? Félek hogy a kialakuló félben lévő párkapcsolatom rá fog erre menni...

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        Amennyiben a panaszok nem rendeződnek, mindenképpen jelentkezzen kontroll vizsgálatra az urológusánál.Nyilvánvaló pszichés eredetűek a panaszok.


        Kérdés: 2017. május 29., 11:01; Megválaszolva: 2017. május 29., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: