• Vérkép változás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! TUIP, TURP műtét előtt állok és műtét előtt csináltak egy nagy labort ami összegzésben jó, de a fehérvérsejt és a limfocita alacsony, a triglicerid magas, januárban tökéletes volt a laborom és márciustól kezdtem el szedni a gyógyszereket amit műtétig kell szednem pontosabban a ( Omnic Tocas 0,4mg , Mydeton 50mg) amit szedek jelenleg, lehet hogy ettől alacsony illetve magas? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a turp témában

        Nem valószínű, hogy a fenti gyógyszerek okozhatták a laboreltéréseket.


        Kérdés: 2017. május 12., 11:29; Megválaszolva: 2017. május 14., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: