• Merevedési panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi időben azt vettem észre hogy a szexuális aktusnál nem olyan a merevedésem mint régebben . Az előjátékok alkalmával is nehezebben indul be a merevedés sőt volt hogy inkább abba hagytuk .Pár alkalommal kipróbáltam a kamagra tablettát aktus előtt csak egy fél tablettát vettem be ,ennek hatására minden rendben működött. Reggeli merevedés az van de az sem olyan mint régebben. Az lenne a kérdésem hogy ennek a szernek a szedése okozhat e függőséget és befolyásolja a merevedést ha nem szedi az ember .Vagy ez tudat alatti stressz lehet ami miatt nem úgy működik a dolog ahogy kéne ? Várom megtisztelő válaszát . Üdvözlettel Norbert

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        Nem okoz függőséget, habár a Kamagra szildenafilt tartalmaz, de Magyarországon az OGYI (Országos Gyógyszerészeti Intézet) nem engedélyezi a forgalmazását, mert nem biztonságos, hatóanyagtartalma nem stabil, így igen veszélyes. Javaslom, hogy urológiai rendelésen jelentkezzen, ahol biztonságos potencianövelőt szerezhet be, mely nem okoz függőséget. A stressz mindenképpen rontja a potenciát.


        Kérdés: 2017. május 09., 00:13; Megválaszolva: 2017. május 09., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: