• Here probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulnék Önhöz: kb. 2 hónapja edzés közben /küzdősport/, főként ha rúgtam éreztem, hogy a jobb herém kellemetlenül felhúzódott a pénisz tövébe. Leültem pihenni, elmúlt. Ezután viszont vissza-vissza tért. Néha "liftező" érzés volt /pl.fekvő helyzetben voltam és felhúzódott, majd X idő múlva visszament/ a jobb herémbe valamint hason fekvés közben eléggé kellemetlen-érzékeny volt /viszont ha kézzel hozzáértem akkor nem fájt/ valamint ha a munkám során sokat álltam akkor néha előjött. Elmentem urológushoz aki ultrahanggal és fizikálisan is alaposan megvizsgált, közölte, hogy nincsen semmilyen szervi elváltozás. Feltehetőleg a stressz okozza a problémámat.Ezen időszakom valóban eléggé stresszes volt. Elkezdtem kizárni a stresszt az életemből /amennyire lehetséges/ illetve gyógynövényes nyugtatókat /Valeriana Relax, Valinda/ szedtem. 2 hete viszont ismét újra érzem ezt a problémát. Egyik nap kellemetlenül felhúzódik /főként erőlködés vagy orrfújás után illetve ha ülő helyzetből felállok/ másik nap pedig kellemetlen, húzódó érzésem van. Az Önvizsgálat során továbbra sem érzek semmilyen elváltozást, ha én nyomom meg akkor sem fáj. A probléma nem folyamatos jellegű, de azért általában naponta egyszer-kétszer előfordul. Ütés nem érte a heréimet, alsónadrágom illetve alsó ruházatom nem szoros. Az elmúlt időszakban hosszú szabadságon voltam így munkahelyi stressz nem ért, a családi életem pedig teljesen stresszmentes. A fenti panaszok más jellegű edzés közben, túrázás, futás, alacsony tempójú konditermi edzés során nem jelentkezik továbbá a szexuális együttlétek során sem jön elő. Más jellegű panaszom, betegségem nincs. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Amennyiben az urológus nem talált eltérést a vizsgálat során, akkor valóban a pszichés eredet látszik a legvalószínűbbnek.


        Kérdés: 2017. május 05., 13:08; Megválaszolva: 2017. május 07., 15:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: