• A jobb herém feljebb csúszik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr A múlthét kedden az urológusomnál jártam , enyhe prosztatagyulladást diagnosztizált nálam Erre írt fel nekem antibiotikumot , névlegesen travid-ot Az után mi után elkezdtem szedni , egy elég furcsa tünetet kezdtem tapasztalni A jobb herém leginkább fekvő helyzetben felkúszik egészen a herezacskó felső részéig Fájni nem fáj , max kellemetlen A herék mérete kb egyforma , tapintásuk is hasonló A kérdésem , ezt okozhatja a gyógyszer mellékhatása ? Vagy ha nem mi lehet ? Vagy mit tegyek ? Az az igazság , hogy egy kicsit hipochonder vagyok , kicsit félek , mert olvastam , hogy a herecsavarodás is okozhat hasonló tünetet De nekem nincs benne fájdalom ,leszámítva a combomnál és a medencém terén érezhető enyhe fájdalmat , duzzanat nagyobbodás nem tapasztalok , kb egyforma a tapintásuk , olyan kéményes , de nem kőkemény , egy forma méretűek Kérem nyugtasson meg , hogy a herecsavarodás kizárhatóm !? Előre is köszönöm a válaszát

        Dr. Papos István válasza a Here témában

        Nem okozhatja a gyógyszer. Ha panaszt nem okoz, nincs vele teendő. (Nem herecsavarodás)


        Kérdés: 2017. május 01., 22:09; Megválaszolva: 2017. május 03., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Néhány hónapja voltam vérvételen, ahol hormonszintet is nézettem. Szeretném megkérdezni Önt az eredményről: FSH: 3,2 IU/l LH: 4,0 IU/l Ösztradiol: 130,5 pmol/l Prolaktin: 179 mIU/l TSH: 1,39 mIU/l Totál tesztoszteron:...
        Tisztel Doktor úr! 31 éves férfi vagyok és azzal a problémával fordulok önhöz hogy nagyon lecsökkent a nemi vágyam.Másfél éve kezdtem érezni és folyamatosan csökken.Napközben szinte sose jut eszembe a sex, reggeli merevedés nincs vagy csak...
        Ez normális, hogy így néz ki a hugycsőnyílásom? Olyan fura