• Bőrkinövés jelent meg a fitymámon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Két kis bőrkinövést fedeztem fel a fitymámon középtájt, csatolok egy fotót róla. Nem fáj, nem viszket. A kérdésem az lenne, hogy el fog tűnni a fitymámról a kinövés vagy esetleg még növekedni fog, ha nem tűnik el, érdemes levetetni? Válaszát köszönöm, Valter

        Dr. Papos István válasza a penis témában

        Vírusos szemölcsnek tűnik, mely magátol nem múlik el. Javasolt urológiai viszgálat.


        Kérdés: 2017. április 29., 15:32; Megválaszolva: 2017. április 30., 22:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jónapot. Olyan tünetem van egy éve lassan, hogy vizelési ingerem van folyamatosan, de inkább este lefekvéskor szörnyű érzés. Vizelettenyésztésembe streptoccocus agalactiae volt. Kaptam rá antibiotikumot de nem használt. Ismét...
        Tisztelt Doktor úr! Október 10-én, nőgyógyászati nagy műtéten estem át!Katétert is adtak, amitől húgyúti fertőzést kaptam.Másnap éjjel voltak a vizelési gondjaim, véres volt a vizeletem, és rettenetesen fájt a vizelés! Kaptam két napig...
        Jónapot! Van egy 10 éves fiam, 6-7 cm. a pénisze és évek óta nem nő. Én már ezen stresszelek egy ideje hogy ez baj e, vagy akadályozni fogja e a gyermekvállalásban ha nagyobb lesz. Nem tudom hogy elmenjünk e orvoshoz. Köszönettel: Egy...