• véres vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. dr Papos István úr ! Kérdésem a következő lenne: 2017 febr.21én véres vizelet /Fájdalom nélküli/ felkerestem a nőgyógyászatot,ahol a vizsgálat semmilyen problémát nem talált,a hüvelyi ultrahang sem mutatott ki semmit,Cytológia vizsgálatra elküldték az anyagot. Márc.06-án fogadtak az urológián,ahol az ultr.hang.vizsg.eredményeként a diagn.sp vesekőtávozásnak felel meg, a nőgyógy.vizsg.után két nappal erős,égő fájdalmas vizelés.derékfájás jelentkezett,ezért kértem időpontot a vizsgálatra,ahol még soha nem voltam,nem volt ilyen problémám. Az eltelt időben szedett gyógyszereim: NO-SPa ,Rowatinex,1 dob.Xorimax, viz.lelet:bakt.200-ra csökkent, vvt üledékben 71-ra nőtt,a fvt.62-re nőtt. Ujabb gyógyszer:Avatac 1x1 14 nap,Uroxal 2x1/2. Ennek a kurának hétfőn vége,de ma reggel piros véres vizeletem volt már kétszer,és nagyon megijedtem,mivel eléggé sok vér volt benne. Azt szeretném tudni,hogy ilyen sokáig tarthat a gyógyulás,vagy pedig valami más baj is van. Válaszát előre is hálásan köszönöm. J Lászlóné

        Dr. Papos István válasza a vérvizelés témában

        Javaslom, hogy ismételten keresse fel urológusát, hólyagtükrözés elvégzése javasolt a probléma okának pontos tisztázása céljából.


        Kérdés: 2017. március 31., 08:44; Megválaszolva: 2017. április 06., 21:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: